ビジターカウンター
iPhone 4S 購入しました - Faintん♪’s Diary
fc2ブログ

09 « 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.27.28.29.30.31.» 11

Faintん♪’s Diary

戯言ですよ

iPhone 4S 購入しました 

無事に手に入れました!
20111015_001

発売日当日は無理だろうと思っていましたが、発売日前日にSoftBankショップから電話があり『iPhone4Sが届いたので明日取りに来てください』とのこと。
8時~19時が営業時間とのことでしたので発売日当日、出社前の朝8時にSoftBankショップにワクワクしながら行ってみましたが、例のサーバートラブルにより渡すことが出来ないと言われてしまいました(笑

結局受け取れたのは仕事終わりの18時半頃。

色々いじってますが、iPhone3GSと比べるとやはり動作が早くなってますね。サクサクです。

ちょうど良い機会だったのでホーム画面を(無理やり)まとめました。
これは3ページ目のキャプチャですね。
20111015_002

こんな感じでiPhone4S(人柱)ライフの始まりです(笑

Posted on 2011/10/15 Sat. 20:50 [edit]

thread: iPhone

janre 携帯電話・PHS

iPhone  /  TB: 0  /  CM: 2

この記事に対するコメント

La elección de auriculares para la operación hay un proceso rápido, ya que es el elemento de nuestra vida

<a href=http://www.beatsstudio.snack.ws/>beats by dr dre</a> Give indsigt i LOCOG tænkning, og måske om ikke dets juridiske team vil reagere forskelligt på Dr Dre har Beats hovedtelefoner stunt, en talsmand sagde dengang: “Vores tilgang til håndhævelse i 2006 loven har altid været fornuftig, pragmatisk og forholdsmæssige.”Vi er nødt til at beskytte rettighederne for vores sponsorer, der har betalt for at få eksklusive associationer til legene i deres sponsorater kategorier. Vi er hård på kommercielt misbrug, men vi ønsker ikke at gøre noget for at dæmpe ægte begejstring og spænding om Games .


<a href=http://www.auriculares-beats.webs.com/>Beats by dr dre españa</a> Beats “Supreme Sound” Headsets forskydninger, der er valgt i form af vej erklæring – selv om det faktum, at faktisk syntes at tale om! “Jeg er en god overdreven person i hans teenageår” The hovedtelefon anker var oprindeligt strålende sammen med betydelig med hensyn til neon . Men i tidligere tider flere aldre, har kunderne allerede blevet anvendt som vil high-end konkurrerende virksomheder anvender personlig bank kan synes, sammen med Beats indgået et system var oprindeligt det meste af tydeligt. Artiklen udformet en slags in-house industri team – tidligere var næsten hele pakken jobbet oprindeligt dyrket ud – at drage fordel af luftstrøm sammen med forbedre enhver mp3. Den populære sti i disse dage har en god imprintede Great Tone.


<a href=http://www.beat-by-dre.blinkweb.com/>Beats by dre</a> Mange musikelskere tror, Musik er noget, der flyder gennem nerverne, som er bogstaveligt talt sandt, trods alt, føler det samme, da de mener. Så hvis du er til musik på en seriøs måde, så hvordan du foretrækker at flyde igennem det? Nå, jeg tror den bedste lydkvalitet ville være dit første præferencer for at øge smagen af din yndlingsmusik. Nå, mange tror musik er den del af livet, så mener jeg det samme. Det er noget, svært at forklare, men det eneste, du kan gøre med det, er føler. Derfor, dette er hvad alt hvad du behøver, det fedeste og kvalitet dr. dre Horetelefoner til at føle det bedre.

cheneason #Dwj03YtE | URL
06/05 13:42 | edit

Jeg har også hørt en god GHD termisk beskyttelse

<a href=http://ghdglattejern.cabanova.com/>GHD glattejern</a> GHD glatning strygejern tilbyder forvandlet den faktiske kloden er forbundet med låse som absolut ingen yderligere element før. Hvilket er på grund af denne form for helt nye parabol forsyninger såsom keramik, der har indført dem alle i deres eget splinterny generationsskifte sted. Ikke bare udføre disse mennesker udfører varme langt bedre end standard stål retter, men de desuden fungerer med henblik på at distribuere hvilken varme. Men at besøge faktisk forbi hvordan den GHD element tilbyder desuden skabt den flade jern, som ikke blot tjener til at reducere den faktiske skade, men derudover kæmper de spørgsmål, der er forbundet med frizz som en række andre elementer og også de konventionelle håret udløst. Billige ghd glattejern 1st, skal du sørge for generelt at erhverve kommer fra en godkendt forhandler. Må ikke være tilbageholdende for dig at spørge ejeren bekymringer, herunder i tilfælde et element, der kan være hus til salg, vil være selve formålet i hele dit billede? Kan være denne specifikke en ny helt ny objekt samt anvendt objekt? Ofte tjek din sælgers udtalelser at afgøre, om du finde næsten eventuelle dårlige meninger. Hvis du gør, skal du sørge for at gå gennem netop den udfordring endte med at blive sammen med præcis, hvordan ejeren afgjort der vil noget. Spørge, hvis du finder nogen form for udvidet garanti sammen med netop, hvad hans eller hendes give tilbage forsikring planen kan være. En række eBayers kan også tilføje de oprindelige poster sammen med udvidet garanti data forsikrer, at det skal være en realistisk ghd fladjern.


<a href=http://ghd-fladjern.1minutesite.es/>Ghd fladjern</a> GHD glattejern udføre en masse mere end producere glatte, direkte designs. Deres egen stil funktioner buede retter samt tilbud med, derfor nøjagtig samme design enhed, som du simpelthen gøre brug af for at rette en person låse kan også putte, skifte samt tilstrømning. Denne særlige fjernet reelt behov for et antal problematiske designressourcer nedenunder toilet counter-top. ghd hår australia klart, Min gruppe er virkelig noget almindeligt udseende datter i virkeligheden. Oven i det, som jeg implementerede ikke engang at være en sund dig indenfor den stil, er at se på et barn. Bestemt, indeholder de faktorer tilskyndede en selvsikkerhed. Udtrykkeligt, at kommende skabelse, Make kræve en masse mere tillid. I første omgang Banebrydende, var jeg rejser en visuelle aspekt at inkorporere forskellige tillid til at hjælpe dig mig personligt.


<a href=http://ghddanmark.bloguedesporto.com/>Ghd danmark</a> Et ghd glattejern er et af de mest teknologisk avancerede glattejern på markedet, men det betyder ikke, at det er vanskeligt at bruge ghd fladjern tilbud . Det betyder bare, at det er et rigtig godt glattejern! F.eks. er et ghd glattejern bare 20 sekunder om at varme op til den optimale temperatur, og den digitale termostat sørger for at temperaturen tilpasses hele 5 gange i sekundet, så dit ghd glattejern aldrig taber varmen eller overopheder.Det betyder, at et ghd glattejern ikke bare er nemt at bruge – det giver også et perfekt resultat hver gang – bl.a. også på grund af de fleksible varmeplader, der sikrer, at man ikke laver ”knæk” i håret når man glatter, krøller eller laver bevægelse i håret.Desuden er et ghd glattejern designet til at være så skånsomt som overhovedet muligt ved håret, blandt andet ved hjælp af den såkaldte negativ-ion-teknologi.Køber du et ghd glattejern billigt kan du være sikker på, at du har lavet en investering du aldrig vil fortryde.

carpinteyromfc #Dwj03YtE | URL
06/16 09:05 | edit

コメントの投稿

Secret

トラックバック

トラックバックURL
→http://1stpklosrtwcube.blog103.fc2.com/tb.php/511-a7ad561e
この記事にトラックバックする(FC2ブログユーザー)

Profile

Category

Archive

Counter

ブログ内検索

Link

My Tweet

Trophy Card